Per Nando

8/05/2020

TANDA DE BORRASQUES PER ALS PRÒXIMS DIES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,disfruteu del últim dia d’estabilitat perquè a partir de demà canvia la situació i tindrem desfilades de borrasques que ens portaran ruixats i tronades. Demà ja podríem tindre alguns ruixats per l’interior de cara la vesprada nit però sera Diumenge on les pluges poden ser especialment fortes a Castelló i Catalunya. Molt més disperses i febles quant mes al sud.

L’evolució es clara per a la pròxima setmana on continuaría la inestabilitat i entre dimarts i dimecres i durant tota la setmana practicament el pas d’una Gota Freda podria portar de nou ruixats i tempestes que a dia de hui sembla que Castelló i Catalunya serien de nou les mes afectades. Situació que hi ha que anar vigilant per vore on van situant els models eixa gota freda. Com sempre la millor Informació sempre intente donar-la desde ací,desde Meteopoble, gràcies. Nando.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando