Per Nando

7/05/2020

EVOLUCIÓ MODELS !!!INESTABILITAT!!!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,segons les últimes actualitzacions dels models el proper Diumenge amb el pas del embossament d’aire fred que ens creuarà de oest a est tindrem tempestes a bona part del territori però seran especialment intenses a la província de Castelló i a Catalunya.

La propera setmana a partir de dimarts tindrem el despenjament d’una nova Gota Freda que si que pareix que ens podría afectar amb mes gana i depenent d’on se situe parlarem de pluges mes o menys intenses.

Per tant emoció meteorològica atipica per a ser un mes de Maig i que vorem com acaba afectant-nos . Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando