meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

7/05/2020

DANA: DIUMENGE I PRÒXIMA SETMANA AMB TEMPESTES INTENSES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,com vaig repetint fa dies a partir d’este cap de setmana baixen els termòmetres i entre dissabte i diumenge i amb el acostament d’un embossament d’aire fred fara que creixquen tempestes que a la província de Castelló i Catalunya poden adquirir intensitat forta o molt forta,al sud del territori Valencià serien mes disperses i mes dèbils però sense descartar intensitat forta.

La pròxima setmana tenim altre despenjament d’una Gota Freda que amb la posició que van adquirint hui els models continuaría deixant ruixats i tempestes arreu del territori amb intensitat forta o molt forta durant quasi tota la setmana.

Per el moment no sembla que esta Gota Freda de la setmana que ve vulga produir cap temporal seriós a les nostres terres per que pareix que el vent humit no incidirà massa cap al nostre litoral,però com sempre dic tenim que seguir molt de prop estes Danes perquè solen ser molt erràtiques i uns 100km al sud o al nord ens pot deixar moltissima pluja o deixar-nos en un pam de nas. Nando sempre informarà de manera diaria i vos ho explicarà de la seua manera. Fins demà.

Pluja prevista per a 7 dies
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando