Per Nando

5/05/2020

TEMPESTES DIUMENGE,PROXIMA SETMANA COMPLICADA.??????⛈⛈⛈⛈????

Meteo

Destacats

Bon dia,fins el pròxim cap de setmana tindrem oratge estable, calorós i assolellat, ara be,això canviarà sobretot a partir de Diumenge on tindrem un canvi de temps important amb davallada dels termometres i tempestes que agranaran desde el interior fins el litoral.

I la pròxima setmana si els models no es desvien massa i fiquen finalment el Anticiclò sobre les Britàniques, parlarem de setmana inestable amb possibilitat de pluges a bona part de la península incluit el nostre territori. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando