Per Nando

5/05/2020

DIUMENGE PRÒXIM TEMPESTES MOLT FORTES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit,actualitzats els models sembla que el pròxim Diumenge será un dia d’expectaciò meteorológica amb el creuament d’un embossament d’aire fred desde el oest peninsular i que podria deixar una situació de tempestes molt intenses al nostre territori.

Sembla que la pròxima setmana haurem d’estar molt pendent dels models perquè podríem tindre moviment del bo. GFS ens marca una situació de pluges molt importants a partir de mitjans setmana. Mentres Europeu es mes caute i no arribs a ser tan potent. Siga el que siga anirem esbrinant-ho i vorem si este mes de Maig acaba també mes plujós del normal.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando