Per Nando

2/05/2020

DIA DE MOLTA CALOR AMB MÀXIMES PROP DELS 35°C

Meteo

Destacats

Bon dia,hui esperem que els termòmetres apleguen a molts llocs vora els 30°C i a les comarques mes centrals de València podran aplegar inclús als 35°C. Demà baixen un poc gràcies a la entrada del llevant. Però Dilluns i Dimarts tornarien a pujar.

Mirant models a llarg plaç torne a vore una tendència cap a l’inestabilitat cap a finals de la pròxima setmana. Així ho marquen els models estacionals i també els models diaris i per tant em toca fer seguiment i anar informant-vos dia a dia. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando