meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

28/04/2020

CAP DE SETMANA DE PLE ESTIU????????

Meteo | 0 comments

Destacats

Bon dia, després de les tempestes d’ahir que tot es te que dir i que no em pensava que anaven a ser tan generals, hui tan sols espere el creixement d’algun nuvol que pot deixar alguna gota sense mes transcendència. Entre hui i demà també entra un poc de ponent en joc.

Presteu atenció al cap de setmana i inicis de la pròxima perquè ens farà falta posar-se roba de platja i les temperatures a molts llocs del territori podran superar els 30°C i inclús aplegar als 35°C . Estiu a tope…..???????

Imatge d’ahir a Gandia captada per Lucy Perez
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 4 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando