Per Nando

27/04/2020

ANEM CAP AL BON ORATGE I LA CALOR ?

Meteo

Destacats

Bon dia, teníeu ganes de veure el sol i la calor? Be pues ja ho tenim ací. Hui tindrem possibilitats d’alguns ruixats quan mes al nord però sembla que a partir de demà anem a gaudir de sol i temperatures que aniran cap amunt conforme pase la setmana.

Pot ser a mitjans de la proxima setmana es despenje aire fred per el oest peninsular que tenim que vore si ens acaba afectant. De totes formes crec que ara poques emocions meteorològiques cal esperar i ara publicaré un poc menys. El estiu es monoton i Nando agafa forçes per a la tardor. Gracies amics……..??????

Kristina,Tavernes de la Valldigna.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando