HUI PAS D’UNA GOTA FREDA.

Bon dia,hui tindrem el pas d’un altra gota freda que passarà de manera molt rapida. A estes hores veiem al meteosat la borrasca que ens va afectar diumenge i la que guaita per l’oest peninsular i que ens afectarà les pròximes hores.

Segons els models de predicció, hui i sobretot de cara a migdia tindrem tempestes que seran localment fortes o molt fortes a la província de Castelló i que aniran desplaçant-se després cap al sud.

Demà encara quedaran restes d’inestabilitat sobretot a les zones mes litorals amb alguns ruixats però la tendència es a eixir el sol a tot el territori. Dijous mes sol però amb risc de algun nuvol que pot deixar alguna gota a la meitad sud. Divendres i Dissabte dies tranquils a la espera que de nou es complique el Diumenge.

Recorde que hui estem en avis groc per ruixats i tronades que poden deixar 20mm/1 hora. L’altre dia vaig dir que pot ser venia ls estabilitat, doncs hui no es veu estabilitat duradera per cap lloc. Esta vesprada quan estiga operatiu informaré de nou.

Comparteix
Anunci