Per Nando

21/04/2020

HUI PAS D’UNA GOTA FREDA.

Meteo

Destacats

Bon dia,hui tindrem el pas d’un altra gota freda que passarà de manera molt rapida. A estes hores veiem al meteosat la borrasca que ens va afectar diumenge i la que guaita per l’oest peninsular i que ens afectarà les pròximes hores.

Segons els models de predicció, hui i sobretot de cara a migdia tindrem tempestes que seran localment fortes o molt fortes a la província de Castelló i que aniran desplaçant-se després cap al sud.

Demà encara quedaran restes d’inestabilitat sobretot a les zones mes litorals amb alguns ruixats però la tendència es a eixir el sol a tot el territori. Dijous mes sol però amb risc de algun nuvol que pot deixar alguna gota a la meitad sud. Divendres i Dissabte dies tranquils a la espera que de nou es complique el Diumenge.

Recorde que hui estem en avis groc per ruixats i tronades que poden deixar 20mm/1 hora. L’altre dia vaig dir que pot ser venia ls estabilitat, doncs hui no es veu estabilitat duradera per cap lloc. Esta vesprada quan estiga operatiu informaré de nou.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando