meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

21/04/2020

EVOLUCIÓ PLUGES +RECULL

Meteo

Destacats

Bona vesprada,en aquests moments el radar ja ens mostra pluja prou més debilitada, la pluja finalment s’ha quedat a les comarques més centrals de València i Castelló i ara si que el radar vol moure-la cap al sud coincidint en el moviment de la borrasca en superfície. Per tant fins demà mati continuarem amb risc de pluges localment moderades. Durant la vesprada millorarà ràpidament deixant el cel ras.

Com veieu en les estacions d’Avamet les pluges no han estat tampoc res del altre mon, pluges que de moment son provisionals perquè encara continuarà plovent les pròximes hores. Després faré un pronòstic per als pròxims dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando