Per Nando

20/04/2020

DEMÀ DE NOU POSSIBILITAT DE TEMPESTES MOLT FORTES

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, demà ens creua altra gota freda i esperem ruixats i tronades que sobretot a la mitad nord seran molt intensos. Eixos ruixats seran generals i esperem que façen acte de presència a les 3 províncies peró en especial incidència a la província de Castelló.

Aemet ens fica per a demà avis groc per pluges de 20mm en 1h o 60mm en 12h, demà estarem ben pendents del radar.

Dijous de nou podríem tindre tronades a les zones mes interiors. Divendres i Dissabte disfrutarem mes del sol i Diumenge podriem parlar de nou de tempestes. Però ara centrem-se en les tempestes de demà que podrien donar que parlar sobretot a Catalunya i la província de Castelló..Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando