Per Nando

17/04/2020

CAP DE SETMANA I SETMANA PRÒXIMA MOLT REBOLICADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona vesprada, anem a continuar amb oratge molt rebolicat i amb pluges.

Demà dissabte podem tindre la formació de tempestes que arrancaran desde el interior i afectaran sobretot al nord de València i Castelló. Diumenge es complica mes l’oratge amb el pas d’una borrasca que deixarà pluges generals i que podran ser localment fortes. Dilluns millora transitòria a la espera del despenjament d’un altra Gota Freda i que podria deixar de cara a Dimecres pluges localment fortes i persistents. La resta de la próxima setmana continuariem amb oratge molt rebolicat i inestable.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando