Per Nando

14/04/2020

SETMANA INESTABLE. PROBABILITAT DE PLUGES MOLT INTENSES A PARTIR DE DISSABTE.

Meteo

Destacats

Bon dia, anem a seguir la situació que pareix que es presenta molt inestable. Tenim possibilitats de ruixats durant tota la setmana. Demà dimecres eixos ruixats seran més generals i localment moderats.

Atenció a Dissabte i Diumenge, perquè els models van veient que ens creuarà la Dana amb la borrasca asociada en superfície per el sud peninsular cara al mediterrani, això comportaria un notable augment de la inestabilitat amb possibilitat de pluges fortes o molt fortes. Anem seguint-ho

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando