meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

13/04/2020

SETMANA AMB RUIXATS I TRONADES??⛈⛈⛈⛈??⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,hem entrat en una setmana on la variabilitat meteorològica serà la predominant.

Anem a tindre una setmana prou inestable on la possibilitat de ruixats i tronades es mantindrà. Un dels dies mes inestables seran el Dimecres on ens creuarà una banda de precipitació prou activa i que deixarà pluges generalitzades i que seran moderades amb possibilitat que siguen localment fortes arreu del territori.

El cap de setmana eixe embossament que es mantindrà al oest peninsular podria creuar el sud peninsular i acabar en el mediterrani, fent créixer encara més eixe risc de pluges que ja es podrien fer mes persistents. Al llarg plaç no es veu cap estabilització de l’oratge si no tot el contrari, els models veuen una atmosfera que podria continuar rebolicada. Vaig informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando