Per Nando

11/04/2020

MES D’ABRIL D’INESTABILITAT ⛈⛈⛈⛈⛈????????

Meteo

Destacats

Bon dia,segons veig en els models tant a curt, mig com a llarg plaç sembla que anem a tindre un mes d’abril entretingut i pareix que la inestabilitat ens acompanyarà tot el mes de confinament.

A partir de Diumenge es despenja un embossament a causa d’eixe desplaçament del Anticicló de les Azores a les Illes Britàniques i això farà que Dilluns pugam parlar de algunes pluges al nostre territori.Les temperatures no tindran apenes variacions i es mantindran suaus i molt paregudes a estes últimes jornades.

Esta situació sembla que serà una configuració de bloqueig i per tant la inestabilitat ens podria acompanyar tot el mes amb dies de més pluja i dies de menys, de moment no es veu cap situació de pluges molt intenses però anirem seguint-ho per vore com van entrant eixos vents humits que seran la clau per vore ploure. Aniré informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando