Per Nando

31/03/2020

SETMANA MOLT INESTABLE.⛈⛈⛈⛈????

Meteo

Destacats

Setmana molt plujosa la que ens espera sobretot a la mitad nord del nostre territori.

En estos moments plou a bona part del territori Valencià però serà en la província de Castelló on les pròximes hores eixes pluges seran més intenses i localment podran anar en forma de tempesta.

Els models mesoescalars veuen també que eixa precipitació serà més important a la mitad nord però en general plourà a tot el territori. Degut al vent de sudest eixes pluges seran més intenses a la província de Castelló, entre dijous i divendres amb eixe moviment d’allunyament de la Borrasca sembla que el vent podria girar a GREGAL i podria fer ploure més a la mitad sud.

Pareix segons l’última eixida dels models que el cap de setmana no acabarà de fer net del tot i podríem continuar amb ruixats per culpa del aire fred en altura que encara quedara de manera residual. VAIG INFOTMANT.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando