SETMANA MOLT INESTABLE.⛈⛈⛈⛈🌧🌧🌧🌧

Setmana molt plujosa la que ens espera sobretot a la mitad nord del nostre territori.

En estos moments plou a bona part del territori Valencià però serà en la província de Castelló on les pròximes hores eixes pluges seran més intenses i localment podran anar en forma de tempesta.

Els models mesoescalars veuen també que eixa precipitació serà més important a la mitad nord però en general plourà a tot el territori. Degut al vent de sudest eixes pluges seran més intenses a la província de Castelló, entre dijous i divendres amb eixe moviment d’allunyament de la Borrasca sembla que el vent podria girar a GREGAL i podria fer ploure més a la mitad sud.

Pareix segons l’última eixida dels models que el cap de setmana no acabarà de fer net del tot i podríem continuar amb ruixats per culpa del aire fred en altura que encara quedara de manera residual. VAIG INFOTMANT.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *