Per Nando

31/03/2020

CONTINUEM AMB MOLTA INESTABILITAT. ⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit, ha plogut i de quina manera a la província de Castelló on ja portem registres de més de 150mm.

El radar encara marca alguns nuclis importants per aquella zona però pareix que la pluja ha amainat un poc per allí.

Les proximes hores continuaran les pluges a bona part del territori Valencià però com veieu a l’animació i amb el moviment que tindrà la Borrasca demà cap a últimes hores fara que comence a entrar el vent de gregal afavorint que les pluges s’intensifiquen entre dijous i divendres al sud del territori.

El cap de setmana encara quedarien restes d’inestabilitat però començariem la pròxima setmana amb oratge amb tendència a la estabilitat . Així que anem a seguir de prop les pluges que continuaran al nostre territori i eixe posible canvi d’oratge que esperem per a la pròxima setmana. Fins demà per la vesprada no tornaré a publicar per feina, fins demà……

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando