Per Nando

30/03/2020

ATENCIÓ PROXIMS DIES PROVÍNCIA DE CASTELLÓ

Meteo

Destacats

Bon dia, el peix el tenim venut i a partir de hui entrem de nou en un període d’inestabilitat que afectarà a tot el territori però en especial incidència a la província de Castelló.

En estos moments plou al interior del territori, unes pluges  que aniran guanyant terreny durant el dia i que junt amb el aire fred que esta entrant farà que al interior de la província de Castelló sobre una cota de 800-1000m eixes precipitacions siguen en forma de neu.

Acumulats neu.
Acumulats precipitació

Fins Divendres anem a tindre pluges que es donaran a tot el territori però que a la mitad nord poden ser intenses i podran superar els 150mm. A la mitad sud les pluges seran més moderades i intermitents. Divendres per fi sembla que escamparia gràcies al Anticiclo que sembla que es vol colocar a la Peninsula i ens deixaria un grapat de dies prou estables. VAIG INFORMANT…..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando