Per Nando

28/03/2020

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ MODEL EUROPEU, NEVADES A COTES BAIXES DILLUNS

Meteo

Destacats

Bon dia, l’última actualització del model Europeu ens diu que el Dilluns-dimarts tindríem 24h on la neu seria la protagonista a Cotes molt baixes en la mitad nord i a cotes mitjes en la mitad sud del territori.

No tenim cap model que es parega ente si a només 48 hores que comence aquest nou episodi i es nota que els models van molt perduts. Per tant Dilluns i Dimarts amb risc de Nevades intenses però falta aclarir cotes que no estan ni molt menys clares. Aniré informant tot el dia de les diferents eixides dels models, seguiu-me ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando