meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

28/03/2020

NEVADES A COTES MITGES- BAIXES DILLUNS I DIMARTS

Meteo

Destacats

Bona vesprada, els models van ballant molt en quant a fred i les cotes de neu i vos dic jo que no agarreu a 3 o 4 dies vista la referència que vos envien de cotes perquè vos desilusionareu. Ara intentaré dir-vos cotes però encara poden canviar.

A partir de Dilluns i conforme fa dies que anem diguent ens afectarà una irrupció d’aire fred que junt a una borrasca fara que ploga i neve al nostre territori. Les cotes Dilluns a ulltima hora i fins dimarts vesorada poden estar baixetes. Crec que la cota de Neu al interior de Castelló i nord de València pot estar al voltant dels 300m i al sud de València i nord d’Alacant entre 700-800m, al sud d’Alacant sembla que no aplegaria a nevar. Dimecres pujaria la cota ràpidament i quedant per damunt dels 1000-1200m.

El episodi d’inestabilitat durarà almenys desde Dilluns fins Divendres i on els registres de pluja poden ser destacables. Vaig a esperar al Europeu per fer una previsió més exacta de cotes i pluja. Fins després….

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando