Per Nando

27/03/2020

SITUACIÓ DE PLUGES I NEVADES A PARTIR DE DILLUNS AL TERRITORI VALENCIÀ.

Meteo

Destacats

Bon dia, després de tindre ahir un dia prou tranquil entre hui i demà ja esperem un dies més inestables on tindrem més risc de precipitacions. Diumenge tindríem un dia mes tranquil a la espera d’un nou episodi al inici de setmana.

A partir de Dilluns tindrem canvis de nou amb una nova irrupció d’aire fred amb acompanyament de vent marítim i que es traduirà amb precipitacions a tot el territori Valencià i que seran en forma de neu a les zones interiors.

Donada la incertesa dels models meteorologics,degut a la Pandemia del coronavirus que no estan absorvint-se de les dades dels avions, és quasi imposible a tan sols 72 hores parlar de cotes de neu.El que esta clar que a les serres parlarem de nevades, que podrien ser importants. Com sempre vaig informant hora a hora de la evolució dels models, fins despres?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando