SEGONS MODEL AMERICÀ TEMPORAL DE PLUGES I NEU A COTES MITGES

Bona vesprada, segons les últimes eixides del model Americà, a partir de Dilluns tindríem un temporal de pluges i neu que allà on acabe cuallant la neu tindrien gruixos molt importants.

Com veieu tindrem una situació ben marcada de vent marítim a tota la façana mediterrània amb aire fred en altura i que això afavorirà de nou pluges importants a la nostra zona.

Com veieu acumulats més que importants a tot el territori durant la pròxima setmana a causa d’eixe potent Anticiclò que tenim entre el centre-nord i oest Europeu i que fa que el aire fred acabe a la nostra zona.

Ademes eixes pluges aniran acompanyades amb aire fred i que farà que les nevades siguen importants en cotes no massa altes i encara per determinar donada la poca fiabilitat que ens donen els models al no estar al 100%. Per tant anem a esperar per vore que ens diu el Europeu esta nit . Vaig informant.

Comparteix
Anunci