meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

22/03/2020

POSSIBLE EPISODI MOLT INESTABLE⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia de nou, tant hui com els proxims dies i com he dit abans plourà al nostre territori però seran més bé pluges debils o moderades. Ara bé, els ulls també estan fixes de cara ultims de la pròxima setmana.

Amb eixe potentíssim pont Anticiclonic i Borrasques amb aire fred circulant per la Península i més llevant en superfície només puc dir que de nou a ultims de la pròxima setmana la situació podria encara inestabilitzarse més i portar pluges i fred a molts llocs. Anem a seguir esta situació de ben aprop.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando