meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/03/2020

GOTA FREDA I TENDÈNCIA CAP A L’HIVERN❄❄❄❄❄?

Meteo

Destacats

Bon dia, el proxim Diumenge a últimes hores començarem a notar eixe canvi que fa dies anem anunciant amb el despenjament d’eixa Gota Freda primaveral. Com veieu no parle d’una situació problemàtica perquè llevat de que es produiran pluges molt intenses a la província de Castelló, la ubicació final d’esta Gota Freda no veu acumulats que pugen pensar que estem davant una situació seriosa, per tant tranquilitat.

Seguirem esta Gota Freda que estara almenys fins Dijous i que podria retornar cap a ultims de setmana coincidint amb el reforçament de les Altes presions al Centre i nord Europeu i amb la descarrega de mes aire fred a totes les latituds cap a la nostra zona i que podria portar un final de Març amb nevades. Molts pendents de totes les evolucions❄❄❄❄❄?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando