Per Nando

12/03/2020

SEGUIMENT DANA A PARTIR DE DILLUNS.?⛈?❄??

Meteo

Destacats

Bona nit, situació de Dana el que tindrem a partir de Dilluns i on afectara especialment el nord del territori.

Pareix que el vent podria incidir mes en Castelló de la Plana i no descartant pluges localment molt fortes. A la resta també plouria amb pluges mes moderades. Tindrem també baixada acusada dels termometres i per tant la neu podria fer acte de presència a les zones mes altes de les tres provincies.

Sembla que entre dimecres i dijous podria millorar la situació. Com dic anem a seguir-ho de prop perque Dilluns i dimarts tindrem una situació complicada algunes zones del nostre territori i el que pareix a llarg plaç es que el Anticiclò a altes latituds podria portar mes inestabilitat a les nostres zones. Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando