Per Nando

12/03/2020

DANA A PARTIR DE DILLUNS. TENDÈNCIA INESTABLE LA RESTA DE MES?

Meteo

Destacats

Bon dia, esperant per vore com es desarrolla esta situació de Dana al nostre territori on encara no pareix que la pluja estiga ben definida. Si que vull tranquilitzar als seguidors que de moment no sembla una situació de pluges torrencials però tindrem que seguir-ho.

La gota freda quan es despenja amb els models de hui es queda massa cap al oest peninsular per vore ploure amb força i això ens fa pensar que els dies mes inestables seran dilluns i dimarts. Però es una situació que tindrem que seguir de prop perquè anira canviant.

Amb els models en ma sembla que la tendència a mantindres un potent Anticiclò a latituds mes altes podria continuar la resta de mes i per tant afavorir la continuació d’inestabilitat a les nostres terres amb diferents despenjaments d’aire fred en altura. Com dic situacions molt dificils de modelitzar i que desde aci anire esbrinant minut a minut. Fins la vesprada?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando