GOTA FREDA PRÒXIM DILLUNS🌧⛈🌩⛈🌧👀

Bona nit, la situació continua igual i encara que no esta definida del tot el episodi de Gota Freda esta mes que clar que es produirà.

A partir de Dilluns, la pluja,les tempestes seran les protagonistes a tot el territori Valencià en una Gota Feda que anira despenjant-se desde el nord peninsular fins el sud o oest peninsular. La baixada de termometres també es notara dilluns amb temperatures mes acordes per a un mes de Març i que amb la pluja fara que siguen en forma de neu a les serres de mes al interior de la província de Castelló.

Com veieu al mapa de pluges a cada eixida ens marca el gross en una ubicació diferent. I es que dependrà i molt de l’ubicació final del embossament per saber si ploura mes o menys a les nostres zones i tot dependrà del vent en superfície.

La veritat que ens torna a vindre un episodi important que en tindra distret almenys una setmana i això es d’agrair per a un gran aficcionat a la meteo. Fins demà 😉

Comparteix
Anunci