Per Nando

11/03/2020

ES CONFIRMA UNA SITUACIÓ DE GOTA FREDA PRIMAVERAL PER AL PROXIM DILLUNS.

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, encara que hi ha que definir on afectarà mes este nou episodi ja podem donar-lo per confirmat i pareix que si que es produirà. A partir de Dilluns entrarem de nou amb un temporal a causa de una Dana.

Sembla que entre Dilluns i dimarts podria ploure molt però a dia de hui pareix que Castelló de la plana seria la mes afectada amb els models en ma. Situació que anirà variant dia a dia perquè son situacions molt erratiques i fins dissabte o diumenge no sabrem cert on caurà el gross.

A partir de dimecres la indefinició creix amb la bossa d’aire fred encara prop de la península creiem que la inestabilitat continuaria. Per tant anem a seguir models dia a dia i aniré informant sense descans. Fins la nit

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando