SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/03/2020

ES CONFIRMA UNA SITUACIÓ DE GOTA FREDA PRIMAVERAL PER AL PROXIM DILLUNS.

Meteo | 0 comments

Destacats

Benvinguts de nou, encara que hi ha que definir on afectarà mes este nou episodi ja podem donar-lo per confirmat i pareix que si que es produirà. A partir de Dilluns entrarem de nou amb un temporal a causa de una Dana.

Sembla que entre Dilluns i dimarts podria ploure molt però a dia de hui pareix que Castelló de la plana seria la mes afectada amb els models en ma. Situació que anirà variant dia a dia perquè son situacions molt erratiques i fins dissabte o diumenge no sabrem cert on caurà el gross.

A partir de dimecres la indefinició creix amb la bossa d’aire fred encara prop de la península creiem que la inestabilitat continuaria. Per tant anem a seguir models dia a dia i aniré informant sense descans. Fins la nit

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 1 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando