meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

11/03/2020

ELS MODELS VEUEN UNA GOTA FREDA MOLT BEN FORMADA A PARTIR DE DILLUNS⛈???⛈?

Meteo

Destacats

Bon dia, despres de la suspensió de Falles i Magdalena fins que tot aço del coronavirus s’aclareixca ja podem començar a fer algunes previsions del posible episodi de Gota Freda que ens afectarà a partir de Dilluns.

De moment els models ho tenen clar que una Gota Freda s’aillara a partir de Dilluns sobre el sud peninsular i afectant al territori Valencià on les pluges podrien ser molt importants. Sembla a dia de hui que entre dilluns i dimarts les pluges mes intenses podrien donar-se al nord de València i província de Castelló.

La situació esta molt indefinida encara i per tant no podem asegurar on ploura mes però com dic es veu una situació prou potent i que podria deixar pluges molt intenses a partir de la pròxima setmana. Anirem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando