SEGUIMENT SETMANA FALLES/MAGDALENA AMB UNA DANA⛈🌩🌧⛈🌩

Bona nit,els models continuen intactes amb l’aillament d’una Gota Freda a partir del pròxim dilluns i que estaria amb nosaltres bona part de la pròxima setmana.

!!!La pregunta es!!!Es perillen les Falles o la Magdalena? Molt complicat saber-ho a estes hores perquè tenim que seguir dia a dia la seua evolució per vore on plourà i quins dies plourà. De moment el que si que puc dir es que a partir de dilluns començara a complicar-se l’oratge a causa d’eixa Gota Freda i que podia donar que parlar durant tota la pròxima setmana a causa d’eixe potent pont Anticiclonic que es formara al nord, centre i est Europeu i que podria bloquejar eixe embossament sobre les nostres latituds.

Ara a esperar per vore si finalment suspenen les Falles per el maleït coronavirus. Meteopoble tornarà demà per vore com va la evolució d’eixa possible Dana.

Comparteix
Anunci