Per Nando

10/03/2020

POSIBLE SITUACIÓ DE GOTA FREDA PRIMAVERAL A PARTIR DE DILLUNS

Meteo

Destacats

Bon dia, tal i com vaig anunciant desde ahir els models preveuen canvis molt importants a partir del proxim Dilluns coincidint amb la festa gran de les Falles i la magdalena.

Anem a seguir hora a hora els 2 grans models meteorologics per vore com van evolucionant la situació d’esta DANA a les nostres terres. El Gfs ( Model Americà) :

Com veieu el Gfs veu clarament com ascendeix eixe Anticiclò i el despenjament d’una Gota freda que afectaria a tota la península i que amb vent humit podria portar les pluges a les nostres terres desde el mateix Dilluns. El model ECMWF ( Model Europeu ):

Com veieu el Model Europeu es molt paregut al Gfs inclus aillant eixa Gota freda abans que el Europeu i que portaria pluges a bona part de la Façana mediterrania.

Amb està imatge es veu clarament a partir de la setmana que ve la formació d’un potent centre d’Altes presions sobre Alemanya,Irlanda,Paisos Baixos i Regne Unit mentres que a la Peninsula esariem afectats per aire fred en altura i la formació de centres de baixes presions.

Per tant Valencians i Castellonencs anem a seguir la evolució per a la pròxima setmana que no pinta massa be per a la vostra festa. Vaig informant……

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando