Per Nando

9/03/2020

SEGUIMENT SETMANA DE FALLES ☀️?❄⚡

Meteo

Destacats

Bon dia, se que anem a viure una setmana de molt de nervis per vore que ens depara l’oratge a Falles perquè també se que son unes dates on la il·lusió de tot un any pot estar truncada per les inclemències de l’oratge.

De moments el mapes per aquelles dates no acompanyen massa amb un canvi de patró on podia portar la pluja i neu a les nostres terres, tots els models veuen un canvi i això es el que fa pensar que hi ha probabilitats de que l’oratge canvie a partir d’inicis de la pròxima setmana.

Anem a confiar que per el be dels Fallers i Falleres i al estar a 1 setmana de la posible previsió de canvi i on la fiabilitat encara es molt baixa el canvi de tendència no acabe consolidant-se i aguante uns dies per a poder gaudir d’eixa setmana amb tranquilitat. Però sabeu que aço ningú ho pot canviar i per tant jo vaig informant del que veuen els models, i a dia de hui pareix que l’oratge insegur reinaria la proxima setmana. Estic pendent i aniré actualitzant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando