Per Nando

4/03/2020

DEMÀ TORNA EL VENT. AVISOS PER RAFEGUES DE MES DE 80KM/H

Meteo

Destacats

Bona nit,demà tornarà a bufar el vent entre ponent i mestral amb força.

Un vent entre ponent i mestral que agafara força durant el mati de demà on les rafegues poden agafar certa intensitat i bufar a mes de 80km/h sobretot al interior i al sud de València i nord d’Alacant.

Estem en Avís groc tant demà com divendres i es que com fa dies que vaig diguent pareix que el vent de ponent no afluixara fins diumenge. De moment no es veu cap canvi que ens puga portar pluja al nostre territor, així que demà parlarem tots de nou del horrible vent de ponent. Fins dema…..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando