Per Nando

1/03/2020

ATENCIÓ DEMÀ AVIS TARONJA PER VENT. ELS MODELS VEUEN CANVIS CAP A ULTIMS DE SETMANA

Meteo

Destacats

Bon dia,demà tindrem un dia prou molest amb ratxes de vent de ponent que aniran guanyant força durant la nit i matinada i tindrem ratxes que podran aplegar fins els 100km/H. Aemet ens ha posat demà en avis taronja per eixes fortes ratxes de vent. MOLTA PRECAUCIÓ. Tindrem també alguns ruixats a les zones de mes al interior,no descartant alguna volva de neu a les serres de Castelló

I mirant el llarg plaç i encara que els models no veuen una situació massa ben definida si que mostren un canvi de Patró atmosferic de cara ultims de la pròxima setmana amb el despenjament de varios embossaments que portarien un oratge mes rebolicat i que ja vorem de quina manera ens afectaran a nosaltres,s’acosten falles i s’acosta la indefinició modelistica.

Com vaig dir en el seu dia este mes de Març portara canvis i en reafirme amb el que vaig dir. Els models van bojos amb les eixides i els proxims dies ens confirmaran eixe posible canvi de tendència.Vaig informant i benvinguts a Març????⛈?❄⛈?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando