ÚLTIMA SETMANA DE FEBRER I PRIMERA DE MARÇ SENSE MASSA CANVIS,PER A QUAN ELS CANVIS?

Bona nit,setmana primaveral i sense massa canvis a les nostres terres amb temperatures que aniran variant depen els dies. El cap de setmana si que entra una massa d’aire mes freda acompanyada de vent terral que en un principi faria baixar els termometres però no de la manera tan acusada com es veia fa uns dies i portant pluges al nord peninsular i de neu a les zones altes dels pirineus.

La proxima setmana i començant Març continuarem amb el mateix panorama que fins ara.

La tendència cap a la segona setmana de Març si que intueixen alguns canvis però com dic es una tendència a massa llarg plaç i anirem seguint-ho.

El model Estacional del Europeu si que veu un Març humit a la nostra zona que es el que veu el model Americà de cara la segona setmana de Març. Sabeu que estic observant tots els dies els models i anirem veient perquè es un mes de molta festa a la província de València i de molta expectació per al mon faller.Vaig informant.

Imatge de Fina
Comparteix
Anunci