Per Nando

22/02/2020

TENDÈNCIA A CANVIS A MARÇ

Meteo

Destacats

Bon dia, se que queda molt però sabeu que m’agrada anar informant de les tendencies que poden agafar els models a llarg plaç i mes si venim d’una situació de bloqueig duradera.

Fixant-me amb el model Americà que es el que aplega a mes llarg plaç, veig que debilita eixa formació de Borrasques tan potents desde Terranova i que es pasetjaven per el nord d’Europa, posibilitant en els primers dies de març la posible formació d’Altes presions a latituds mes altes i que farien baixar el aire fred cap ací.

De moment tot indicis que vorem si acaben consolidant-se perquè si ho fan, podriem tindre tot el fred i la inestabilitat que no hem patit al Febrer,aniré informant puntualment d’este posible canvi de tendència tant si es produeix com si no a les diferents eixides dels models, de moment sol i calor durant els inicis d’esta pròxima setmana . Bon cap de setmana???

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando