Per Nando

22/02/2020

SETMANA PROXIMA DE CALOR ,QUE ACABARA AMB FRED I NEU AL NORD PENINSULAR.

Meteo

Destacats

Bona vesprada,setmana que entrarem amb calor de nou en este Febrer atipic i calid,el dimecres baixarien els termometres per a de nou pujar dijous. Però els ultims dies de Febrer i inicis de Març podrien ser freds.

La atmosfera ja vol mostrar xicotets canvis en forma d’ondulacions del Jet Stream i que ja es veu que portarà canvis importants en forma de pluja i neu a tot el nord peninsular el pròxim cap de setmana,per tant si teniu que viatgar cap allà, veig un canvi prou important per aquella zona a partir del 29.

Les diferents masses d’aire fred a 1000m ja veuen eixa forta baixada a partir del proxim cap de setmana i que aci vindra acompanyat de vent de mestral fred i molest.

A partir d’ahi anirem seguint els models per veure si mostren tendencies cap a l’estabilitat o la inestabilitat. Molts esteu preocupats per Falles i desde aci demane calma perquè ni jo ni ningú sabem quin oratge farà, vull que quede clar que parlar a mes de 7-8 dies es parlar de posibles tendencies que poden pasar o no. I jo desde aci intente explicar-ho perquè tots els dies parlant de sol i calor també es fa avorrit,moooooooolt avorrit.?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando