Per Nando

19/02/2020

ANEM A SEGUIR TENDENCIES DE MARÇ,EL PRIMER MES QUE POT SER HIVERNAL O PRIMAVERAL.

Meteo

Destacats

Bona vesprada,en una setmana ja podré saber com sera mes o menys el mes de Març en els seus inicis.

De moment si que es veu una xicoteta Tendència per a inicis de Març a que les potents borrasques que impedeixen pujar el Anticiclò a Centre Europa i que faça baixar el aire fred tendeixen a circular mes al nord posibilitant eixa posible enfilada cap amunt del Anticiclò.

Com vos dic encara es molt prompte i els mapes aniran traguent-nos de dubtes els proxims dies,sols queden 3 mesos per vore algun temporal de pluja decent perquè a partir de Juny ja entrem en periode sec de l’estiu fins Agost. Per tant anem a vore que passa i també vore que no coincideixca en cap celebració important.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando