meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

18/02/2020

LA MARINA SI QUE TENIM RUIXATS MES CONSISTENTS

Meteo

Destacats

Bon dia de nou,poblacions de la Marina on la orografia es mes propensa per acumular eixos nuvols d’estancament si que estan rebent algunes pluges debils però mes consitents que deixen alguns registres dignes de menció com els 12mm que porten els Pegolins.

Precipitacions font Avamet

I es que com veieu al Radar de precipitació apenes es veuen nuclis importants i eixe xirimiri que cau algunes zones mes propenses per l’orografia apenes ho detecta. Almenys ha suavitzat el ambient i podem dir que plou per a molestar..Vaig informant

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimarts 30 | maig | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando