meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

18/02/2020

HUI CANVI IMPORTANT ? ????

Meteo

Destacats

Bon dia,he vist en algunes zones que hui tindrem un canvi important en l’oratge,jo no ho dic per contradir però l’unic important es que les temperatures baixaran fins quedar-se sobre el 15°C de maxima i tindrem mes nuvolositat d’estancament fruit del vent de llevant i no descartant alguna gota. Be per a mi aço no es un canvi important perquè no seran unes temperatures de ple hivern i no tenim una situació de pluges important que es el que fa falta, que desde gloria molta d’eixa pluja ja la ha assecada.

Mirant el llarg plaç,continuem amb la mateixa tònica,dies de pujada de temperatures amb mes calor i dies de baixada amb mes fresca i aixi estem tots de la gola. Mentres la configuració de la formació de Borrasques a Terranova no disminueixca i es trenque eixe bloqueig de borrasques al nord, no començarem a notar canvis mes importants per a les nostres terres i esperem que Març ens done almenys algun episodi de pluges decent.

Per ultim,sou molts els que ja en veieu per el carrer de varies zones de la Vall i comarques de la contornada i hem reconegeu,molts s’atreviu a saludarme i molts vos fa un poc de reparo,pues no tingeu por perquè jo soc feliç de entrar cada dia un poquet de mi a les vostres vides. GRÀCIES.

Castelló de Rugat
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando