Per Nando

5/02/2020

DIA MES SUPORTABLE

Meteo

Destacats

Bon dia,hui ja es nota eixa baixada de termometres i no tindrem eixa calor d’estos ultims dies.

Durant el mati podem tindre algun ruixat sense massa importància a la meitad sud encara que ara mateixa es veuen nuclis de precipitació apegats a costa per la zona de València mes o menys,no espere gran cosa la veritat.

Continue veient els models horribles a llarg plaç per vore Fred que es el que toca a Febrer i tindrem un bloqueig Anticiclonic molt difícil de trencar. Quan canviara? En estos moments ho veig molt dificil si no tenim un canvi brusc als models.

Aclarint el dia a Castelló de Rugat, webcam Nando
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando