meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

3/02/2020

Sense canvis importants,esperarem a la segona quinzena

Meteo

Destacats

Bon dia,hui dia també molt primaveral aplegant fins els 25-26°C de màxima,demà comencen a baixar les temperatures per el nord generalitzant-se de cara a dimecres amb una baixada de uns 10 graus i normalitzant les temperatures, no fara fred ja que vindrem de temperatures prou altes. El dimecres també podriem tindre alguns ruixats però res important.

La evolució sinoptica a llarg plaç es de bloqueig degut a potents borrasques que agafaran molta força per la zona de Groenlandia i afectant al nord Europeu impedint que els Anticiclons s’enfilen cap aquells llocs i per tant esperem oratge estable i sense massa fred almenys la primera quinzena. Despres confie amb canvis,aniré informant .

Ester Gonzales Vicedo ens envia esta imatge desde el camping Mariola amb neu un dia de temperatures casi estiuenques el d’ahir
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Divendres 2 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando