Per Nando

31/01/2020

FEBRER AMB SITUACIÓ DE BLOQUEIG ANTICICLONIC.

Meteo

Destacats

Bona nit,els mapes han canviat en uns dies de manera tan brusca que de vore un Febrer amb fred i inestable pasarem a tot lo contrari inclus podriem dir que almenys els 10 -15 dies primers serà un Febrer primaveral.

Els models veuen la formació d’un bloqueig Anticiclonic que serà molt dificil de trencar i que portara sol i temperatures prou mes altes per a la epoca.Vullgem o no el clima esta canviant i anem a tindre situacions anomales en totes les estacions inclus pluges Torrencials a destemps,temps al temps ……Fins demà

Imatge de Marieta ( Banyeres de Mariola ) Setmana pasada.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando