Per Nando

30/01/2020

ACABAREM SETMANA AMB CALOR I COMENÇAREM MES SENSE TENDENCIA A PLUGES

Meteo

Destacats

Bona nit,apunt d’acabar Gener i que tots el recordarem per el intens temporal que ens va deixar GLORIA. Ara començarem Febrer amb temperatures molt mes altes del normal i superant entre diumenge i dilluns els 25°C a molts observatoris de maxima.

Finalment eixos canvis que es veien a llarg plaç s’han esfumat i pareix que tindrem Anticiclò minim per a uns 10-15 dies mes,aixi que els que tenien algo pendent al aire lliure de moment no s’han de preocupar massa. Les temperatures tornaran a valors mes acordes a la epoca a partir de dimecres .Com veieu esta vegada les intuicions han fallat, com dic de vegades el arriscar-se es el que te?. Però aci seguirem fent-ho amb sentit perquè soc una pagina diferent a les altres. Bona nit.

Salome ( Platja de Gandia)
Pepe ( Penyo de Vallada)
el barranc de vallmelòs, terme de la font de la figuera per Enrique Penalba Fuster.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando