meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

29/01/2020

EL EUROPEU ENVIA LA ENTRADA FREDA CAP A ITALIA

Meteo

Destacats

Queden molts dies i esta situació pot canviar de nou,però amb l’ultima eixida del model Europeu pareix que la entrada freda per a la setmana que ve se la emportaria de ple Italia i aci ens afectaria de refilo i sense plujes.

Anem a continuar seguint la evolució dels models perquè estem encara en un plaç prudencial per a que puga canviar,esta situació esta molt mes indefinida que el pasat temporal on tots els models anaven de la ma. A les 6 del mati quan acabe de currar nou post per vore per on van encarant els canvis. Molt bona nit i força ?❄?❄❄❄

Vicent ( Ontinyent)
Jose Lius Rico ( Agres)
Miquel ( Algemesi)
Greg ( Mariola)
Inma ( Platja d’Almenara)

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando