Per Nando

28/01/2020

SI ELS MODELS NO ES DESVIEN MASSA PODEM TINDRE UN FEBRER AMB MOLT DE FRED E INESTABILITAT

Meteo

Destacats

Bona vesprada,l’última eixida del model Americà ens lleva eixa entrada freda però jo no em fixe en això. La tendencia que mostren els models a partir de la pròxima setmana es fica interesant per al fred i la inestabilitat.

Tant si es confirma la formació del pont Anticiclonic que marca el Gfs o com un Anticiclò molt potent que marca Europeu o les eixides anteriors del model Americà podriem estar parlant de un Febrer molt mogut,son Tendencies i vos explique com les veig jo,hi haura gent que pense diferent a mi però aixi es com pense jo i així ho dic..Eperant l’eixida del Europeu a vore que ens diu esta nit .Fins despres …….❄?❄??❄?❄

Imatge d’Ivan en Banyeres del passat Temporal
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando