Per Nando

25/01/2020

AL POBLE NO HA NEVAT,NEVARA A FEBRER?

Meteo

Destacats

Molts s’heu quedat despagats perquè no vos a nevat inclus quan el poble estava a mes altitud que Ontinyent per exemple. Tot aço per que entengau el que va pasar es que a 1500m d’altura la temperatura negativa es va quedar quan mes al interior nord i quan mes al sud i est teniem isotermes inclus positives evitant l’ aparició de la neu . I ARA QUE, NEVARA? Febrer es un mes de grans nevades i per tant no hem de pedre l’esperança.

Com vaig diguent la tendència en els models per a la primera setmana de Febrer es a estirar de nou eixe Anticiclò cap a latituds mes altes i per tant vorem si porten canvis importants de nou, sembla que hem entrat en un cicle humit i per tant no descartaria altre temporal abans d’acabar l’hivern. Desde Meteopoble Nando anira informant dia a dia de les tendencies i evolucions dels models.

Ruben Martinez ( Montcabrer )
Ruben Martinez ( Benicadell )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando