Per Nando

23/01/2020

TEMPORAL PASSAT,ARA TOCA NORMALITAT

Meteo

Destacats

Bon dia 10/ 11 dies frenetics on la veritat que he intentat estar informant el maxim possible,hui si la situació torna a la normalitat. Anem a tindre a partir de hui dies amb bon oratge menys dissabte que un front sense pena ni gloria pot deixar algun ruixat no massa important,l’oratge estable continuara tota la setmana que ve .

Aci teniu el mapa de recull de precipitacions de tot el episodi .

Estes son les mes importants però anem a veure com quedaria el mapa a tot el territori Valencià.

El mapa queda com si estaguerem acabant el any en algunes zones i només estem en Gener encara,vorem que ens depara la resta del any perquè gener ens ha portat un Temporal insolit e Historic i per als que no heu tingut neu esperem Febrer o març.ens deixe vore-la . Vos deixe amb imatges d’este temporal que dia a dia intentaré ficar ja que hi han moltes.GAUDIU

Agullent ( Mari Carmen.Garcia)

Juan Vicente ( Ontinyent)

Jesus Bernabeu Martinez ( Ontinyent)
Elena Palazuelos ( Agres)
Banyeres ( Maria Sanjuan)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando