Per Nando

21/01/2020

GLORIA ENCARA ES VOL QUEDAR UNES 24-36H MES .

Meteo

Destacats

Rosari de problemes els que m’envieu per Telegram,una nit i mati molt intens on la Borrasca Gloria a fet de les seues.

La situació hui encara donara problemes però anira amainant durant la vesprada -nit la seua intensitat però no fara net del tot i demà de els ruixats irregulars amb intensitat forta o molt forta podrien tornar . Per fi dijous ja ens abandona este temporal que ha donat que parlar i quedarà gravat a la retina dels Valencians. GRÀCIES PER TOT EL APORTAT PER ACI COM PER EL TELEGRAM ,SENSE VOSALTRES AÇO TAMPOC HAVERA SEGUT POSIBLE ????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando