meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

21/01/2020

EL TEMPORAL REMET PER EL SUD I ENCARA PEGA PER EL NORD 鉂勨泩??

Meteo

Bona vesprada,ultimes llatigades de Gloria que ja ho parlem com si foren Huracans,per貌 tampoc sen anem de massa lluny.Continua plovent al nord mentres al sud la situaci贸 esta mes tranquila.

Les pluges encara molt intenses al nord es despla莽en ara cap a Catalunya,molta precauci贸 a Castellonencs i Catalans.

El temporal ha segut molt intens i tenim molts llocs que prompte superaran la mitjana anual,tot el sud de Val猫ncia i nord d’Alacant les zones mes afectades per este temporal que s’ha cobert de GLORIA destacant els quasi 800mm a Benisili i superant els 400 a zones del Comtat, l’Alcoia i la Vall d’Albaida.

Aci veieu mes clar la distribuci贸 de les pluges on de nou s’han centrat al sud de Val猫ncia i nord d’Alacant.

Dem脿 dia mes tranquil per貌 de vesprada -nit les pluges podrien tornar a fer acte de pres猫ncia de mar cap a terra deixant ruixats de caracter fort per貌 no amb la persist猫ncia dels ultims dies. Dissabte dies de porrats apla莽ats de nou un front de ponent creuara el territori deixant pluges de vesprada ( res a veure amb el d’esta setmana) Dimumenge gaudirem de nou del sol i la setmana que ve ser脿 molt mes tranquila.

El pitjor perjudicat ha estat tota la costa mediterrania que ha estat engolida per eixe temporal Historic de mar,aci unes imatges que ens envia Laura Mv desde Sueca .

Situaci贸 per a recordar,i ara en toca a mi descansar un poc d’una situaci贸 que he pasat dia i nit apenes sense descans,per貌 ha valgut la pena informar-vos de primera ma a tots. GRACIES PER EIXOS 23000 SEGUIDORS QUE SOM JA . A PER ELS 30000? ??? Vos pase el enlla莽 del programa que vaig acudir ahir en 脌 punt directe, nervioset per貌 era la primera vegada,venia de treballar i no m’havia preparat res ,al altra molr millor Punxeu el seg眉ent enlla莽 : https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/a-punt-directe/20-1-2020-a-punt-directe

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando